The Haven Country Club

Through significant renovations, the design objective was to restore the luster, stature, and pride of membership that the club had previously enjoyed. The first phase of renovations was to establish the club’s site presence, improve parking and arrival sequence, provide an entrance and lobby fitting of a club of this caliber, update the locker room facilities, pool house exterior, and replacement of the snack shack. Consistent architectural detailing, a cohesive color palette, and significant manipulation of the site grading and features to clearly delineate the club’s entrance were implemented. Through the manipulation of the grade, change in roof color and the addition of larger porte cochère the design effectively mitigates the expansive nature of the roof and provides a clear, concise point of entry.

  Recreational

Client

The Haven Country Club

Location

Boylston, MA


PreviousListingNext
Back to Top